Thursday 7 May 2009

Dictionar Adamesc

Intrebarile sunt mugurii raspunsurilor.

Caii sunt libertatea inhamata a ogoarelor.

Dictionarele sunt catusele cuvintelor.

2 comments:

  1. M-am gândit mult la ceea ce mi-ai scris despre Păunescu. Ştii la ce concluzie am ajuns ? Că tu ştii cu adevărat să iubeşti, iar eu, nu...

    ReplyDelete
  2. Serban, te nedreptatesti atat de mult! Cu totii avem Emiliile noastre dar putini dintre noi au petrecut un sfert de veac in cautarea lor; tu te-ai nascut pentru a iubi.

    Si simt ca te nedreptatesti pentru ca undeva foarte timpuriu cineva te-a invatat ca dragostea nu exista decat pentru a durea, pentru a aduce suferinta, pentru a ingenunchia. Baietelul Serban, a inteles din frageda pruncie ca dragostea se plateste prin injunghierea sufletului. Asa cum iti spuneam alte dati, doar tu esti acela care poti sa-l faci pe micutul Serban sa simta ca merita sa fie iubit, ca nu trebuie sa-si implante taisurile disperarii in inima atunci cand farame de iubire ii adie in suflet, ca are atatea iubiri nebanuite si nefolosite inca. Micutul Serban are atata nevie sa-i mangai sufletul, te priveste cu ochisorii disperati, cu sufletelul flamand de iubire adevarata, cu inimioara sfasiata de lipsa faramei de dragoste care nu i-a fost oferita niciodata. Serban, nu mai amana. E atat de esential pentru sufletul tau macinat sa-i dai dai micului Serban ceea ce i se cuvine de-atata amar de ani.


    Iar depre Paunescu... eu nu-l vad injosindu-se prin asocierea cu Becali, dimpotriva eu il vad pe Becali capatand lumina pe chip prin insotirea cu Paunescu.

    ReplyDelete